Heb Je Een Bouwproject Waarmee We Je Kunnen Helpen?

Wie We Zijn

Veldman Bouwmaterialen is een betrouwbaar, zelfstandig bedrijf dat handelt in nieuwe, maar ook gebruikte bouwmaterialen. Al tientallen jaren voorzien wij mensen van bouwmaterialen die gaan (ver)bouwen in de omgeving van Bergeijk, maar ook daarbuiten. Samenwerking, kwaliteit zijn hierbij onze belangrijkste bedrijfswaarden en we staan voor scherpe prijzen. Wij bieden u een kwalitatief uitgebreid assortiment tegen een goede prijs.

Zakken Veldman Bouwmaterialen

Hoe Het Begon

In 1958 werd ons bedrijf opgericht door Ab Veldman. Hij startte met het slopen van gebouwen en het verkopen van gebruikte bouwmaterialen. Al snel nam de vraag toe en dus gingen ook de beide zonen Albert en Johan werken in het bedrijf. Veldman Bouwmaterialen werd steeds meer een begrip in de omgeving. Ons klantenbestand groeide en we maakten een start met de verkoop van nieuwe bouwmaterialen. De afgelopen jaren hebben we de sloopactiviteiten afgebouwd. We verkopen nog wel gebruikte bouwmaterialen maar het grootste gedeelte van onze activiteiten bestaat nu uit de verkoop van nieuwe bouwmaterialen.

Heftruck

Wie Je Helpt

Op dit moment zijn er vijf mensen werkzaam in ons bedrijf. De directie bestaat uit Albert en Johan Veldman. Benny Veldman en Tim van Herk zijn de verkopers. Erik van Borrenbergen levert en haalt de bouwmaterialen op en houdt zich ook nog deels bezig met de verkoop.

Je Kunt Op Ons Rekenen

Wij zijn trots op ons bedrijf en ons motto is dat de klant tevreden naar huis gaat met goed betaalbare en bruikbare materialen. Ons bedrijf is hierop ingericht en ons team staat hiervoor dagelijks klaar. We hebben dan ook een vast klantenbestand met tevreden klanten die de naam van ons bedrijf verder uitdragen.

Tot ziens bij Veldman Bouwmaterialen, wij helpen je graag.

Wat Onze Klanten Zeggen

Pascal Vromans

“Met uitstekende tevredenheid geholpen met mijn persoonlijke project door de specialisten van Veldman Bouwmaterialen. Ze hebben zowel nieuwe als gebruikte materialen. Kortom, topservice!”

PASCAL VROMANS • CUPIDUS

Onze Vertrouwde Partners

We halen onze spullen bij geselecteerde vertrouwde partners, zodat je altijd voorzien word van duurzame en kwalitatieve bouwmaterialen.

Neem contact op

Veldman Bouwmaterialen heeft voor elke klusser zowel nieuwe als gebruikte producten in huis. Bezoek onze bouwmarkt in Bergeijk, vlakbij Valkenswaard en Eindhoven. Meer informatie over onze producten? Bel 0497-571691, stuur een e-mail of vul het contactformulier in.

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  E-MAILADRES *

  TELEFOONNUMMER *

  ONDERWERP

  HOE KUNNEN WE HELPEN?