Over ons

Wie we zijn

Welkom bij Veldman Bouwmaterialen, jouw betrouwbare partner in de bouwsector. Sinds onze oprichting in 1958 door Ab Veldman hebben we ons ingezet in gebruikte en nieuwe bouwmaterialen. Ook willen we uitstekende service leveren aan aannemers, bouwbedrijven en doe-het-zelvers in de regio.

In de jaren 70 kwamen Albert en Johan Veldman in het bedrijf werken (de zonen van Ab Veldman).

Zij hebben het voortgezet en verder uitgebreid in de 50 jaar die volgde. In 2022 gingen ze met hun welverdiende pensioen, toen namen Benny en Adje (kleinzonen van Ab Veldman en de zonen van Albert Veldman) het stokje over.

Gedurende meer dan 60 jaar hebben we ons gespecialiseerd in het leveren van een breed scala aan bouwmaterialen, van fundering tot dak. Ons team staat altijd klaar om klanten te helpen bij het vinden van de juiste materialen voor hun projecten.

Vertrouwde en betrouwbare partner

Onze toewijding aan kwaliteit, eerlijkheid en klanttevredenheid vormt de basis van alles wat we doen.

Bij Veldman Bouwmaterialen streven we ernaar om een vertrouwde en betrouwbare partner te zijn voor iedereen die bij bouwprojecten betrokken is. Of u nu een doorgewinterde aannemer/zzp’er bent of voor het eerst een schuur gaat bouwen, wij staan ​​klaar om u te helpen slagen.

Onze missie is om hoogwaardige bouwmaterialen te leveren die voldoen aan de behoeften van onze klanten. We streven ernaar om een langdurige relatie op te bouwen met al onze klanten en hen te voorzien van de ondersteuning die ze nodig hebben om succesvol te zijn in hun projecten.

We zijn er trots op dat we deel uitmaken van zoveel succesvolle bouwprojecten en verheugen ons op de mogelijkheid om ook jouw partner te mogen zijn in al jouw toekomstige projecten.

Onze vertrouwde partners

Zit je met vragen of heb je advies nodig? Bel ons

telefoon 0497-571691